Vill du veta mer om våra tjänster?
Epost Pontus.Bartholdsson@sileokapital.com

Kontakta oss!

Välkommen till Sileo Kapital!

Vi är ett kreditservicebolag vilket betyder att vi med fullt ägaransvar köper tidigare förfallna fordringar mot främst fysiska personer. När du anlitar Sileo Kapital kan du känna dig säker på att inte äventyra kundrelationen men ändå få betalt. Självklart har vi alla tillstånd som krävs för verksamheten och står under Integritetsskyddsmyndighetens tillsyn.

Sileo Kapital ingår i Norska B2Holding ASA, med fler än 2 400 anställda.

Gruppen har verksamheter i 22 europeiska länder: Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen,  Montenegro, Norge, Polen, Rumänien, Serbien, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjeckien och Ungern.

Gruppen har även kontor i Luxemburg, Nederländerna och Österrike.

Lite vänligare, lite lättare att ha med att göra.

Köper till marknadsmässiga priser.

Behåll goda relationer till era kunder.

Kontakta oss: Pontus.Bartholdsson@sileokapital.com

Medarbetarna är vår starkaste resurs

Det är deras entusiasm och kompetens som gjuter liv i våra smarta modeller och processer. Vi är väldigt stolta för de vill vara del av vårt gäng och vi är övertygade om att du också kommer vara glad över det, för deras arbete kommer hjälpa din affär.

Vill du jobba hos oss?

Vi vill alltid komma i kontakt med duktiga människor. Vi söker olika typer av erfarenheter så lämna gärna intresseanmälan här.