Vill du veta mer om våra tjänster?
Epost Pontus.Bartholdsson@sileokapital.com

Kontakta oss!

Sileo Kapital

Vi är ett kredithanteringsbolag som grundades 2012 och har allt sedan starten förvärvat och inkasserat portföljer med fullt ägaransvar. Sedan starten har vi vuxit till att nu vara en etablerad och välrenommerad aktör inom vår bransch. Vi är även en del av den norska börsnoterade koncernen B2 Holding ASA som är verksam i över 22 europeiska länder och tillsammans är vi idag över 2 400 anställda.

Vår kärnverksamhet består i att hjälpa kunder till rätta med deras privatekonomi genom att anpassa återbetalningen av deras skulder utefter deras individuella förutsättningar. För oss är det viktigt att ha en positiv och tillmötesgående attityd till våra kunder och vi prioriterar alltid frivilliga lösningar framför rättsliga åtgärder.

Lite vänligare, lite lättare att ha med att göra.

Köper till marknadsmässiga priser.

Behåll goda relationer till era kunder.

Kontakta oss: Pontus.Bartholdsson@sileokapital.com

Medarbetarna är vår starkaste resurs

Det är deras entusiasm och kompetens som gjuter liv i våra smarta modeller och processer. Vi är väldigt stolta för de vill vara del av vårt gäng och vi är övertygade om att du också kommer vara glad över det, för deras arbete kommer hjälpa din affär.

Vill du jobba hos oss?

Vi vill alltid komma i kontakt med duktiga människor. Vi söker olika typer av erfarenheter så lämna gärna intresseanmälan här.